Wombo AI Art -kuvat: flamencotanssijat

Tekoäly hanskaa usein kasvot oikeinkin mallikkaasti, mutta jos kuvaan haluaa muutakin kuin kasvot ja pään, niin silloin AI:lle voi tulla yllättäviä ongelmia.

Flamencotanssijoita tehdessäni kävi usein, ettei Wombo Dreamin tekoäly tiennyt, kuinka monta sormea ihmisellä on, vaan räppäsi tanssijan käteen kuusikin sormea. Myös raajojen laskemisessa äly sekoili ja saattoi laittaa hahmolle kolme jalkaa tai antaa yksi miehen jalka naiselle. 😉 Tai takaa vasemmalta saattoi naisen uumalle äkkiä ilmestyä kuin tyhjästä kolmas miehen käsi. Hiukan griipiä kyllä! 😀

Myös kasvojen kanssa oli ongelmia. AI oli selvästi ihastunut isonenäisiin miehiin, ja naisten kasvoissa oli kaikenlaista häiriötä ja outoutta. Näissä kuvissa oli parhaimmat kasvot, joten on helppo arvata, miten erikoisia luomuksia ne roskakoriin joutuneet tapaukset olivat. 😀

Sen sijaan frillojen ja röyhelöiden kanssa AI ei juurikaan sekoillut, vaan naisten hameen helmat hulmusivat järestään hienosti, eikö vain?